THR MAREA NEAGRĂ DESCOPERĂ ________________ ________________ ________________ DESCOPERĂ ________________ THR MAREA NEAGRĂ ________________ DESCOPERĂ ________________ THR MAREA NEAGRĂ

THR MAREA NEAGRĂ

Cu 5400 de locuri de cazare, THR MAREA NEAGRA S.A. poate fi clasificată drept cea mai mare societate comercială de turism din sud- estul Europei.

Strategia precisă, competitivă, bazată pe calitatea serviciilor,
prin orientarea întregii organizații către client, face ca activitatea
desfășurată să recomande THR Marea Neagră drept un partener
de încredere pentru marii operatori de pe piața turistică
internațională și pentru cele mai mari agenții românești de incoming.

THR MAREA NEAGRĂ

Cu 4800 de locuri de cazare, THR MAREA NEAGRA S.A. poate fi clasificată drept cea mai mare societate comercială de turism din sud- estul Europei.

Strategia precisă, competitivă, bazată pe calitatea serviciilor, prin orientarea întregii organizații către client, face ca activitatea desfășurată să recomande THR Marea Neagră drept un partener de încredere pentru marii operatori de pe piața turistică internațională și pentru cele mai mari agenții românești de incoming.

DESPRE NOI

T.H.R. Marea Neagră este o societate pe acțiuni rezultată din fuziunea prin absorbție de către S.C. Eforie S.A. a patru mari societăți de turism de pe litoralul românesc: S.C. Carmen Silva S.A., S.C. Miorița Estival S.A., S.C. Venus S.A., S.C. Saturn S.A. Amplul proces de fuziune s-a încheiat la data de 03.06.2004, iar în luna ianuarie a anului 2005 compania nou creată și-a schimbat denumirea în “Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră”.

Principalul obiect de activitate al societații îl reprezintă: prestările de servicii turistice, unitățile administrate fiind clasificate la 4 stele, 3 stele și respectiv 2 stele. Societatea dispune de spații de cazare și alimentație publică în stațiunile Eforie Nord, și Saturn, însumând 5.400 locuri de cazare.

Sfera serviciilor oferite de societate se completează și prin oferta de tratamente din cadrul complexelor hoteliere de 3 stele – Balada, Hora și Sirena situate în stațiunea Saturn și în baza de tratament a hotelului de 4 stele – Brad Bran Bega din Eforie Nord.

Fiecare din hotelurile menționate dispune de propria bază balneară, ceea ce oferă posibilitatea combinării vacanţei cu tratamentele balneare.

Opțiunile de tratament în centrele balneare sunt variate și adaptate diverselor afecțiuni.

Echipa noastră de profesioniști oferă servicii curative precum recuperarea ortopedică, recuperare balneară, recuperare cardio-vasculară, recuperare respiratorie sau recuperare neurologică.

THR Marea Neagra

Județul Constanța, Municipiul Mangalia,
Saturn, 905500, Str. Lavrion nr.29

Phone: +40-241-752.452, +40-241-751.656
Fax: +40-241-755.559
Email: office@thrmareaneagra.ro

Județul Constanța, Municipiul Mangalia,
Saturn, 905500, Str. Lavrion nr.29

Phone: +40-241-752.452, +40-241-751.656
Fax: +40-241-755.559
Email: rezervari@thrmareaneagra.ro