OFERTĂ SENIORI VACANȚA TA LA MARE EARLY BOOKING VACANȚA TA LA MARE 1 MAI & PAȘTE VACANȚA TA LA MARE

OFERTELE SPECIALE

wave icon

Bucurați-vă de cele mai bune oferte pe litoral rezervând ofertele noastre speciale. Fiecare ofertă vă va oferi un avantaj exclusiv pentru a începe să descoperiți hotelurile și stațiunile noastre de pe litoralul românesc.
Alegeți locația, rezervați acum la cel mai bun tarif garantat!

DESCOPERĂ

LITORALUL PENTRU TOȚI

Profitã de ultimele zile de plajă!
Rezervă în perioada 05.09 - 30.09.2021 și vei beneficia de oferta noastră specială și garantat de amintiri memorabile până la următoarea vacanță de vară. Te așteptăm să te bucuri de mare, de razele blânde și suave ale soarelui de toamnă.

DESCOPERĂ

HOT SUMMER PE LITORAL

În această vară, dăm startul aventurii pe litoral! Rezervă în perioada 2.08 – 12.08.2021 și vei beneficia de oferta noastră exclusivă “Hot Summer pe Litoral”. Veniți la mare, afundați-vă picioarele în nisip, simțiți căldura soarelui, briza mării, ieșiți și explorați. Alege locația, de restul de ocupăm noi!

DESCOPERĂ

1 MAI - MINIVACANȚA TA LA MARE

1 Mai, soare, plajă, mare, distracție, relaxare!
Reteța perfectă pentru minivacanța ta la mare. Fie că o petreci în compania prietenilor sau cu familia, distracția este garantată. Vă așteptăm la mare! Rezervați până la 28.04.2022 și profitați de oferta noastră.

DESCOPERĂ

OFERTA EARLY BOOKING

Profitați de oferta noastră Early Booking și rezervați-vă vacanța la mare pentru 2022! Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate până la data de 15.05.2022, pentru minimum 2 nopți cazare în cameră dublă cu mic-dejun. Costul total al sejurului se va încasa în avans în momentul rezervării.

DESCOPERĂ

1 IUNIE - ZIUA COPILULUI

Soare, mare, distracție la Aqua Park, cadouri, animație și … multă, multă bucurie! Este momentul perfect să experimentezi noi aventuri alături de familie, să te bucuri de mare și să oferi copilului tău o experiență memorabilă și distracție la maxim. Avem cadouri surpriză pentru cei mici...

DESCOPERĂ

OFERTĂ SENIORI & PACHET TRATAMENT

Răsfață-te cu o vacanță pe litoral cu tratament balneo inclus. Rezervă-ți timp pentru tine, redescoperă marea, relaxează-te și profită de una dintre ofertele noastre exclusive. Pachetul include cazare cu pensiune completă, o consultație medicală la sosire și tratament. Oferta este valabilă...

DESCOPERĂ

OFERTĂ VACANȚĂ & PACHET TRATAMENT

Răsfață-te cu o vacanță pe litoral cu tratament balneo inclus. Rezervă-ți timp pentru tine, redescoperă marea, relaxează-te și profită de una dintre ofertele noastre exclusive. Oferta este valabilă pentru intervalul 01.07. – 12.09.2021, pentru sejururi de minim 5 nopți, în limita disponibilităților.

DESCOPERĂ

MINIVACANȚĂ DE RUSALII

Este momentul perfect pentru a vă bucura împreună cu familia și a petrece timp împreună! Este timpul să experimentați, să vă bucurați de mare și să încercați noi aventuri. Veniți la mare, afundați-vă picioarele în nisip, simțiți căldura soarelui, briza mării, ieșiți și explorați.

PACHETE CU VOUCHERE DE VACANȚĂ

Sunteți în căutare de divertisment sau doriți pur și simplu să vă relaxați, avem ceva pentru fiecare.
De la piscine și parcuri acvatice pentru copii, la SPA-uri unde vă puteți răsfăța și relaxa, toate în locații poziționate chiar pe malul mării.

Obțineți cele mai recente oferte
Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru

Aflați despre ultimele noastre oferte și noutăți.
Abonați-vă la newsletter.

THR Marea Neagra

Județul Constanța, Municipiul Mangalia,
Saturn, 905500, Str. Lavrion nr.29

Phone: +40-241-752.452, +40-241-751.656
Fax: +40-241-755.559
Email: rezervari@thrmareaneagra.ro

Județul Constanța, Municipiul Mangalia,
Saturn, 905500, Str. Lavrion nr.29

Phone: +40-241-752.452, +40-241-751.656
Fax: +40-241-755.559
Email: rezervari@thrmareaneagra.ro